BUSY DAY

  • 24.02.2015 - 23:15

Hello mine herlige lesere ♥

Synes forsatt det ikke er lenge siden jeg sto opp! herregud som tiden flyr... Jeg og stine freste ned til byen og nøyt et herlig pannekake måltid på Creperie de Mari løkka. Jordbær er jo favoritt crepen nummer 1! I dag har vi løpt rundt i ALLE mulige interiør butikker du kan tenke deg.. habitat, kremmerhuset, illums, åhlens, granit, eske og hay. Ja du finner oss på house of oslo hvertfall. Vi driver nemelig å pusser opp hele gangen som var sååå knøttliten.. et alt for stort skap og alt for mye sko + jakker ble tatt bort og et litt mere smartere og mindre garderobe oppsett ble bygget opp og nå er mye mer plass.  

naaaaaaam ♥

Etter shoppingen dro jeg på jobb kl 3 og kom hjem rundt kl 9. Nå har jeg nettopp spist en liten middag og holder på med bloggen. MÅ jo sette av tid til den også selvom det er lett og bare skyve det bort på travle dager. Bedre sent en å aldri få noen innlegg hverdag vel? ♥

Her har vi gangen, begynner å bli ferdig. Mangler litt mere dekor. Har bestilt noe bilder fra printic og sånn lys bilder. Gleder meg til det er ferdiiiiig og ikke minst er det deilig å kunne ha en gang hvor folk faktisk har steder å henge jakkene sine. Hvergang vi har selskap snubler vi igjennom et hav av sko for å komme oss inn og ut.. endelig no more shoe falling !

ååå elsker Bolia ♥ de har mye fint og kule lookbooks

Vi prates i morgen folkens  ♥ 


Anniken Gjørøy 24.02.2015 kl.23:18

Ser ut til at du har hatt en fin dag, tross i at den var travel :-)

ida sophie solem 24.02.2015 kl.23:19

namm den maten så god ut :)
Skriv en ny kommentar
hits