France Nice & Cannes

  • 05.03.2015 - 11:22

Nå folkens er det snart påske! 

Tenkte å dele med dere hva jeg gjorde i påsken i fjor. Vi leiet en stor villa i Saint-Tropez i Frankrike. Vi var til sammen 8 stykker..så plass måtte vi ha. Villaen var såå idyllisk, port med vei opp til huset, garasje, stor hage, treningsrom og ikke minst stort basseng. Det var alt for kaldt når vi var der så bading ble det ikke på meg ihvertfall hoho Ikke minst var vi innom Cannes som der filmfestivalen er og det var utrolig kult å se. HELE promenaden var jo fylt med bare luksus butikker som "dior, channel osv.." for at kjendisene skulle få shoppet litt fransk Couture mens de var på festival haha.. for et liv! Må dra dit når festival de cannes faktisk er. Utenom det så dro vi må mange fine utflukter. Vi hadde en liten bil vi fiste rundt i og besøkte mange lokale gårder og små byer for å føle ordentlig fransk kultur i provence. Vi så vindrue gårder og hvordan de laget vin og ost osv. Vi var med på markeder hvor de solgte alt mulig rart. For å konkluderer da så var det en herlig tur og man fikk oppleve mange forskjellig miljøer.

Kunne tenkt meg å bo her for alltid!  eller sommerhus hadde jo også vært flott  ♥ 

Måtte også prøve toalettene på Le Negresco hotel altså HELLOO det hotellet der er helt sykt. Kanskje et av verdens mest luksuriøse hotell egentlig veldig rart at vi fikk lov til å traske rundt der tror ikke det er åpent for folk som ikke bor der. Det var vakter over alt!

Spiste alt for mye god mat der nede.. det skal jeg love deg. Da gikk det i baguetter og makroner every morning♥

Ble litt shopping så klart. Har du vært i frankrike isåfall hvor? Frankrike er et utrolig fint land og vil sååå dra til Paris engang, har du vært i Paris? Har dere noen ideer om hva man kan gjøre i Frankrike? 

Vi snakkes igjen snart  ♥

Egeo 06.03.2015 kl.03:44

Å det så fantastisk ut. Jeg har aldri vært i frankrike men drømmer om det
Skriv en ny kommentar
hits