Paradise Paradise Paradise....

  • 10.03.2015 - 12:29

Trodde ALDRI jeg skulle skrive om dette men det er jo et interessant tema. Var det noen som så på Galskapens hotell i går? Yepp I går var den offisielle premieren på dette beryktede showet som har fått mye ris og litt ros.  Mange unge satt klistret til skjermen i går hmm? Jeg kan innrømme at jeg ser på det av og til men jeg lurer på hva som gjør at vi bare MÅ se på det. Er det fordi vi synes det er gøy å se folk dumme seg ut? Å se hvordan folk oppfører seg rundt hverandre i både fulle og edru tilstander? Eller hvordan de håndtrer stressfulle situasjoner? Hmm det er ikke godt å si men populært har det nå blitt.  Det som bekymrer meg er hvor stor påvirkning det har på folk. Altså her handler ALT om hvor perfekt man er og må være for å kunne "passe" inn i gruppen. Selvførgelig programmet er jo laget for å skape litt øyesnadder men det kan jo bli litt too much hvertfall når man blir sååå høy på pæra, men som sagt om jeg ikke liker det så trenger jeg jo heller ikke å se på det. Det er bare rart å se hvordan mennesker oppfører seg med engang kameraene er på. Men..Men.. det er jo et utrolig fint sted og jeg kan forstå at man drømme seg litt vekk i paradiset og gjør ting man kanskje ikke hadde trodd man skulle gjøre. Det blir jo litt show eller hva?  Kan du tenke deg hvordan det er å være der når det ikke er under innspilling?

Hva synes dere om dette reality programmet? Ville du meldt deg på? Ser du på det?  Har det godt for langt? Hva ønsker du å se mer av?♥

 

Stina 10.03.2015 kl.13:12

Jeg ville aldri meldt meg på Paradise Hotel, og jeg syns det er trist at folk ønsker å være en del av den gjengen.. Greit nok å se på det av og til, det er jo litt morsomt å se de drite seg totalt ut, og man føler seg ganske så smart selv når man hører hva som kommer ut av munnen på mange av deltakerne (som f.eks gårsdagens "jeg bruker aldri kondom, jeg ser om jenter har en kjønnssykdom". Det er et smart menneske det!). Nei, jeg har ingen respekt for det programmet, og at folk velger å kaste bort fremtiden sin på å kose seg et par uker (måneder for de som er heldige og holder ut så lenge), det klarer jeg ikke å forstå.

Matilde Svensson 10.03.2015 kl.13:31

haha ja.. det var noen gullkorn av rare kommentarer i går kan man si!
Skriv en ny kommentar
hits