Saturday Night

  • 11.01.2015 - 13:18

Lørdag har blitt den offisielle "classytime" kvelden. Det er en enkel oppskrift. Etter en lang søvn knekkes det opp et par egg i pannen, fersk presset juice, fruktskålen og tven har laget en kø med serier som er på vent. Senere på dagen er det tid for en dampende dusj og en etterlengtet "shower beer" med alle duftlysene tent før pen klærne sklis på. Sminken er på plass og høyhelene sitter fast, kåpen er på og jentene møtes for middag. "En flaske champis er du snill" er setningen som skal til for at eventyret skal få en perfekt start. Småpraten flyter og småpraten blir til et orkester. Etter at middagen er slukt er det bare å se hva kvelden bringer, men jeg garanterer deg at det blir stjerner på himmelen.  

 Icona pop - I love it

Er det flere som elsker lørdager hvor du bare kan unne deg litt ekstra luksus og ha det gøy uten stress?  Uansett.. etter en lang uke har du fortjent det ! ;)

0 kommentarer

CRAVING SUMMER

  • 18.12.2014 - 13:10

ååå som jeg savner sommeren! Festivaler, grilling i parken, is i solen, varmen og ikke minst å kunne bare gå ut døren i en singlet, shorts og flippers. Har sååå lyst til å reise til et varmt land, tror ikke jeg er skapt for å leve i et så kaldt land haha.. men men :) får vel bare nyte snøen, man kan jo ikke gjøre så mye mer enn å drømme seg bort med gamle bilder fra sommeren. Snø er jo egentlig ganske fint, men sommeren er alltid nummer 1 for meg! Burde kanskje begynne å planlegge planer for sommerferien:) 


2 kommentarer

LAZY GREY DAYS

  • 15.12.2014 - 18:33

Noen andre som er i winter mood? Kulde, mørkt og tåke dag etter dag.. En tid man kan drømme seg bort og tenke på alle de stedene man vil dra. Vinters tiden er fylt med jul og glede, men den er også fylt med dype tanker. Det er en slik årstid man tenker over hvor forskjellig verden er og man vil oppleve mest mulig av den. Selv om det kan være skummelt å oppleve det ukjente er det også masse opplevelser man vil huske for alltid, ting man kanskje aldri vil få gjort. Man kan alltid si til seg selv, hva er det verste som kan skje? Jeg har selv reist en del rundt i verden og kan med hånda på hjerte si at jeg har aldri følt meg mer lykkelig. Selvførgelig var det rart å reise helt alene til andre siden av kloden uten å vite hva som var i vente. Jeg var redd jeg skulle få hjemmelengsel. Men tanken på alt det jeg skal oppleve og alle de fantastiske menneskene jeg har møtt har gjort meg til en person som elsker å utforske og tørre å ta sjanser. I  Norge føler jeg meg innelåst, hvor muligheter er begrenset. Jeg er lei av Norge rett og slett, jeg vil ha en spennende hverdag.  Jeg vil reise verden rundt

 Kygo - Firestone

 

1 kommentar
  • Eldre innlegg
hits