Animal Sanctuary

  • 06.04.2015 - 14:31

På onsdagen var vi innom for å se på litt eksotiske dyr. Jeg bare elsker dyr! Så det var en hyggelig opplevelse. Vi fikk sett MYE rart av alle mulige forskjellige dyr fra hele verden, men det var noen jeg fikk litt dårlig samvittighet for. Jeg synes ikke det er greit når verdens raskeste dyr skal ha så liten plass å romstrere i resten av livet. De kan umulig få løpt mye på de små arealene de har. Slike dyr som leoparden er bygd for å løp flere km om dagen. Men så er det andre dyr som faktisk overlever bedre i sanctuary ved å få mat og oppfølging osv. Det er ikke vanskelig å forstå om dyrene trives eller ikke. 

Er fint å lære litt om dyr, men det føltes ikke riktig å gå rundt mellom innestengte dyr fra hele verden i fangenskap. Har alltid hatt lyst til å jobbe litt med dyr for å kunne forbedre deres trivsel men det er ikke alltid like enkelt når det kommer til stykket. Det er utrolig hvor maktsyke og naive folk blir med engang det er penger inn i bildet, når man utnytter dyr som ikke kan stå opp for seg selv. Dyr er også levende vesener.

Hva synes du om dette temaet?  Vi prates snart ♥

1 kommentar

Avhengihet

  • 26.02.2015 - 11:26

Hva er avhengihet og når er man avhengi?

Jeg har tenkt litt på det dere "my strange addiction" serien og jeg vet ikke om jeg skal grine eller le..

Noen avhengiheter er ikke like ille men det er forsatt en avhengihet. Alt fra å spise for mye snop, ta en liten tattovering til å legge seg under kniven. Fra et sniff til et sprøyte stikk. Soling til barbiedop og at alkoholen ikke lenger blir en festlighet med dine nærmeste. Jeg tenker på de valgene folk velger å ta. Noen velger å være avhengi men hva er det som gjør at folk ønsker å ta det helt ut. Hvorfor skal man fikse på alt, man får kanskje bedre selvtillit men man blir ikke noe mer perfekt? En legger bare skjul på sannheten fordi man selv ikke klarer å være slik man er. Det er ofte det naturlige som er det beste. Samtidig kan jeg forstå at selv små ting kan være et stort problem som kan gnage og irritere over lang tid. Man tar noen vanskelig valg men det er viktig å tenke på hva slags valg man tar. Jeg ser ikke noe negativt i å kunne endre noen ting som man virkelig ikke føler seg komfortabel med, men plutselig er man avhengi og det er ikke ofte man merker det selv. De tingene man forsetter å gjøre som egentlig ikke er nødvendig. Kanskje det er lettere å bare ta en operasjon til siden man har gjort det før?

Hver så snill ikke bli tatt av avhengihets basillen...Ikke mist deg selv i et hav av forventninger og idealer. Vær deg selv og vær stolt av det! Ingenting er bedre enn det du der. Prøv å gjør det beste ut av det og se på DINE fordeler. Hva du kan gjøre annerledes enn alle andre♥

Ikke glemme det du må gjøre i dag og vær effektiv. Riv deg løs fra hva du nå har funnet på uproduktivt. Prøv i hvertfall så snakkes vi snaaart ♥

2 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits