Instant Summer Tan

  • 18.06.2015 - 16:25

Hvordan bruke selvbruning?

Er du en av meg som synes sommeren var litt sen i år? Lav temperatur kombinert med lite sol = 0 taning. Eller kanskje du bare ikke har tålmodighet for å ligge på solsengen i flere timer? Derfor måtte jeg prøve en annen metode. Jeg har hørt mye om disse st. tropez selvbrunings produktene og tenkte å gi de en sjanse. Har aldri brukt selvbruning før haha ja... har alltid tatt solarium men synes det blir både dyrt og ikke bra for huden i videre fremtid så hvorfor ikke prøve noe annet. Jeg fant bestselgeren fra st.tropez som er en bronzing mousse. Denne er perfekt for meg siden jeg er veldig lys i huden. Denne er ikke for mørk, lett å påføre og lukter faktisk veldig godt noe som er overraskende. 

Jeg bestilte fra blivakker.no fordi her fikk du faktisk mer for pengene. Kjøpte den største flasken 240ml for sånn 530kr. Det var utsolgt over alt på vita i Oslo.  Jeg påførte etter jeg dusjet og skrubbet huden på kvelden. Litt kokosolje først for at påføringen blir mykere. La meg til å sove for at den skal få de timene til å synke inn i huden. På morningen dusjet jeg av "overlaget" eller "restene". 

Påføring og blending av selvbruning er UTROLIG viktig. Det er så lett å se når man har failet sikkelig og da ser det bare faket ut. Unngå billige merker fordi her kan du lett se oransje ut. Jeg kjøpte velvotan mitts for både kropp og ansikt for å kunne blande ut gjevnt uten skjolder, det er litt vanskelig på hender og føtter. For ansiktet som er det viktigste brukte jeg faktisk en foundation kost og blendet ekstra godt mot hodebunnen og øre området.

Dette var første laget og jeg tror jeg vil repetere samme rutine 1 gang i uken eller oftere om man ønsker en dypere farge. Endelig kan jeg gå ut og folk kan tro jeg nettopp kom fra afrika når jeg egentlig bare har brukt en flaske haha digg! Tro meg jeg var blekere.

Vil dere ha flere skjønnhetstips?

0 kommentarer

StyleConnection

  • 05.04.2015 - 14:14

Har falt for de klærne her veldig nå i det siste. Veldig knærse freshe farger og unike mønstre, fint for sommer og vår. Måtte le litt når jeg så at sokkene hadde kommet inn på nettbutikken med alle mulige RARE mønstre. Men det gjør det jo litt unikt og litt sjarmerende. Alt fra pineapple, cupcakes mønstrede sokker, deksler, snapbacks og fake tattoos. mye bra utvalg men MYE utsolgt. Litt leit men det kommer nok snart inn igjen håper jeg. Det kommer snart noen goodies i posten og jeg gleder meg veeeldig! Sjekk ut denne kollasjen jeg lagde. Bruk hashtagg #styleconnection på insta!Ha god samvittighet for en lazy søndag folkens ♥

0 kommentarer

Innkjøp Barcelona Dag 1

  • 27.03.2015 - 16:17

Urban Outfitters herregud.. for en butikk!

Free spirit & Very Berry er alt jeg kan si. Tror jeg aldri har handla så mye småtterier før, alt fra Smoothie Jar OnTheGo til kakelys og engangskamera.. haha! MEN det er jo litt kreativt.. JEG lager ikke mye kaker, MEN den dagen kommer engang, og når den kommer så er jeg forberedt og det er ikke bare hvilke som helst kakelys med de skriker jo jente kveld ALL OVER THE PLACE. Rosa Rosa disse her er bare det som mangler for å lage god stemning som gjestene sent vil glemme. Det er de små detaljer man kanskje ikke tenker så mye over. Fant en fresh sommer bag som jeg kan bruke til sånn ikke så "viktig" ting på stranda osv.. Den er jo perfekt! Hmm hvilke flere goodies kommer med hjem i kofferten montro? Jeg har faktisk ikke så mange kilo igjen, jeg gruer meg litt men jeg skal bli klar for sommeren.

KLEM I FLENG ♥


 

3 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits