HIPANEMA

  • 31.01.2015 - 15:08

Dette må vel være de perfekte sommer smykkene for armen din. Det er flere armbånd knyttet til samme feste med magnet slik at det er lett å ta på og av. De er drøye i prisen men du får jo mange armbånd på kjøpet :) Gleder meg til å bruke de til sommeren på solbrun hud ♥ De er ikke like finne å bruke om vinteren siden de er ganske "flashy" og fargerike noe som jeg digger! Vet ikke hvorfor men om vinteren føler jeg at klesstilen min er ganske kjedelig.. går mye i grått, hvit og sort siden man må pakke seg selv inn med alt av varme klær for å ikke fryse i hjel. Våren kom hit nå please! ♥

Fikk begge mine i bursdag og jul, men jeg så de hadde dem på primark i London, Nelly.com og Nordby kjøpesenter : )

De finnes i så mange forskjellige herlige farger og størrelser :) 

SNX !
2 kommentarer

WORK WORK...

  • 30.01.2015 - 16:17

Prøver å være lat? hmm...

Nei meste parten av dagen i dag har jeg brukt på jobben ellers har jeg arbeidet med bloggen, skole og andre kreative ting. Skulle trene i dag men det ble det visst ikke noe av alikevel for et sjokk!  Ellers i helgen blir det selskap og ut med venner det blir kjempe stas♥  11 Februar skal jeg bli vippefin hos Karl Johan hudpleie med flinke Justyna til barcelona turen ♥  Til sommeren nå skal jeg prøve å få lappen og kjøre masse når snøen har begynt å smelte:)

I det siste har jeg begynt å følge min "To do list" om morningen noe som er veldig smart. Uten den er det veldig lett å kaste bort tiden sin, noe som fort kan skje. Jeg merker at det er veldig viktig å ha en liste over ting man må få gjort i løpet av dagen. Man får mye mere ut av dagen ved å ha en plan. Dette gjelder også bloggingen selvførgelig, skal være suuper flink nå å poste hverdag! ok? :) 

Et par bilder fra før jeg dro på jobb, ikke den beste kvaliteten men det for holde :) bedre en ingenting eller hva?
Sko fra NoaNoa // Skjerf fra Acne // Veske fra Michael kors // Jakke fra SheInside // Bukse fra Carlings Now&Then // Ull vest fra Maison Scotch &Soda

Sånn nok for den lille updaten ♥

SNX ! 1 kommentar

LYST PÅ TATTOO?

  • 30.01.2015 - 12:59

HeiHei! 

Jeg holder nå på å lage en "WakeUpWithMe" Video som jeg håper blir ferdig i morgen♥ Visste ikke at det tok så lang tid å lage en video men uansett.. guuud som jeg har lyst på tatovering, mens jeg scroller om morningen på insta popper det opp tattoo inspirasjon over alt! Ikke nok med at broren min er tattovør selv så føler jeg at jeg nesten må få meg en snart. Har pratet litt med han om ting jeg har lyst på og vist han forskjellige ting. Om jeg først skal ta en vil jeg ha noe spesielt. Det er min første tattoo så jeg tenker å ta noe lite først.

Mens jeg surfet på internett kom jeg plutselig over tattify.com som lager sånne fake tatoveringer. De er utrolig fine og ganske greit å prøve om du skal finne ut hvor du vil ha din ekte tattoo osv. De varer ikke så lenge, men kommer helt an på hvor mye du "sliter" på de. Man kan kjøpe via ebay og da kan du velge forskjellige pakker med ca 20 tattoos i for under 100kr. Elsker de <3 til sommeren blir det kanskje noen slike, eller en ekte hehe ♥

Har prøvd litt forskjellige på hånda 

Det er veldig smart fordi man kan også designe sine egne tattoos på hjemmesiden deres slik at du får noe heeelt spesielt:)

SNX !


 

 

12 kommentarer

ET LITE MÅL

  • 28.01.2015 - 23:30

Gooood Kveld!  :)

NÅ folkens har lille "sunne" meg prøvd på en ny type kjøkken "kunst". Her i familien har vi de siste dagene fått skikkelig dilla på alle mulig sunnhetsprodukter du kan tenke deg! Alt fra linsesupper til fuglefrø og supergress. Virkelig fått dilla på frukt nå i det siste.. 

Nesten hver morgen lager jeg en form for juice eller smoothie. Ikke bare er det enkelt og raskt men jeg føler meg mye bedre. Jeg for eksta mere energi og føler meg friskere. Det er ingen oppskrift jeg egentlig følger, tar bare den frukten jeg finner i både frysern og i fruktskålen og blander med enten eple eller appelsin juice også VOILA god og sunn frokost! Jeg er ikke noe frokost menneske og spiser ikke mye, går mest i et knekkebrød eller/og en god juice. Synes selv jeg spiser litt for lite frukt fortiden. Nå som det er vinter bli man automatisk mer latere grunnet lite sol og mangel på andre vitaminer som jeg får mye mer av om sommeren. Så nå har jeg et lite mål og å spiser mye sunn mat og trene ofte for å få tilbake energien! Ikke at jeg skal bli en helt gal sunnhetsfreak skal ha dager hvor jeg kan belønne meg selv litt for å ha hold meg unna dårlig mat. Kanskje dere vil være med å se hvor lenge vi holder ut? Må virkelig få orden på treningsplanen min nå, var flink før jul men nå har jeg mistet litt motivasjon. Håper den nye sunne meg kan hjelpe til med det :) 

Har fått sikkelig dilla på de easy smoothie mixene med "tropisc" eller "berry" mix smak kjøpt på rimi hehe... Alle ingrediensene som skal være i smoothien er delt opp i forskjellige seperate poser , med andre ord ganske smarte greier det her altså til under en 20 kroning ♥Kan ikke begripe hvorfor jeg ikke har gjort det her før.. Er jo en perfekt start på dagen! Snx i morgen! håper jeg....er ikke så flink til å oppdatere hoho skjerping på meg nå altså :) 

SMASK♥

0 kommentarer

Saturday Night

  • 11.01.2015 - 13:18

Lørdag har blitt den offisielle "classytime" kvelden. Det er en enkel oppskrift. Etter en lang søvn knekkes det opp et par egg i pannen, fersk presset juice, fruktskålen og tven har laget en kø med serier som er på vent. Senere på dagen er det tid for en dampende dusj og en etterlengtet "shower beer" med alle duftlysene tent før pen klærne sklis på. Sminken er på plass og høyhelene sitter fast, kåpen er på og jentene møtes for middag. "En flaske champis er du snill" er setningen som skal til for at eventyret skal få en perfekt start. Småpraten flyter og småpraten blir til et orkester. Etter at middagen er slukt er det bare å se hva kvelden bringer, men jeg garanterer deg at det blir stjerner på himmelen.  

 Icona pop - I love it

Er det flere som elsker lørdager hvor du bare kan unne deg litt ekstra luksus og ha det gøy uten stress?  Uansett.. etter en lang uke har du fortjent det ! ;)

0 kommentarer

Before i die..

  • 01.01.2015 - 22:57

Leit å si men....

Vi blir eldre og eldre og tiden går så utrolig fort! Derfor er det viktig å leve livet fult mens du forsatt er ung. Det er så utrolig mange ting jeg ønsker å oppleve i verden derfor har jeg laget en liste jeg tenkte å dele med dere :)Dykke i the great barrier reef australia

Dra til cape town

Kjærestetur til japan

Ta med bestevenninene til vegas

Hoppe i fallskjerm

Se the niagara fallsSe på VS fashion Show live

Safari

Eie en øy på maldivene

Bo i New York

Delta på carneval i mexico

Lage mitt eget magasin

Luftballong turDra til EDC electric daisy carneval & Tomorrowland

Bo på et undervannshotell

Se the niagara falls 

Jaaa... de ble en lang liste det og lengre blir den! 

Hva vil du gjøre før du slukkes?
 

 

 

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits