City of MakaMaka

  • 07.04.2015 - 21:13

Kommer med noen bilder fra Barcelona. Jeg er hjemme i Norge nå og skal skrive litt om de siste dagene der. Det gikk bare så utrolig fort! Var så utrolig deilig å stikke føttene i sanda og kjenne sola steke. Vi kjøpte med noen drinker fra butikken og slo oss ned på stranda mens vi spilte musikk og folk rundt begynte å danse. Det gikk konstant selgere på stranda som skulle prøve å selge oss en "ikke så fristende" mojito og stranda ble bare mer og mer tettere ettersom tiden gikk. Herlig stemning med solnedgang og det hele! 


Sagrada de familia for en kirke. En av barcelonas største landemerker. Så stor og enda ikke ferdig før om flere år. Spirene skal helt opp til skyene visst nok. Nei nå savner jeg virkelig gode måltid med masse tapas, cava på terrasen i et eksotisk mljø. Må bestille ny ferie nååå!

Klem og klem til dere ♥

 

1 kommentar

Animal Sanctuary

  • 06.04.2015 - 14:31

På onsdagen var vi innom for å se på litt eksotiske dyr. Jeg bare elsker dyr! Så det var en hyggelig opplevelse. Vi fikk sett MYE rart av alle mulige forskjellige dyr fra hele verden, men det var noen jeg fikk litt dårlig samvittighet for. Jeg synes ikke det er greit når verdens raskeste dyr skal ha så liten plass å romstrere i resten av livet. De kan umulig få løpt mye på de små arealene de har. Slike dyr som leoparden er bygd for å løp flere km om dagen. Men så er det andre dyr som faktisk overlever bedre i sanctuary ved å få mat og oppfølging osv. Det er ikke vanskelig å forstå om dyrene trives eller ikke. 

Er fint å lære litt om dyr, men det føltes ikke riktig å gå rundt mellom innestengte dyr fra hele verden i fangenskap. Har alltid hatt lyst til å jobbe litt med dyr for å kunne forbedre deres trivsel men det er ikke alltid like enkelt når det kommer til stykket. Det er utrolig hvor maktsyke og naive folk blir med engang det er penger inn i bildet, når man utnytter dyr som ikke kan stå opp for seg selv. Dyr er også levende vesener.

Hva synes du om dette temaet?  Vi prates snart ♥

1 kommentar

StyleConnection

  • 05.04.2015 - 14:14

Har falt for de klærne her veldig nå i det siste. Veldig knærse freshe farger og unike mønstre, fint for sommer og vår. Måtte le litt når jeg så at sokkene hadde kommet inn på nettbutikken med alle mulige RARE mønstre. Men det gjør det jo litt unikt og litt sjarmerende. Alt fra pineapple, cupcakes mønstrede sokker, deksler, snapbacks og fake tattoos. mye bra utvalg men MYE utsolgt. Litt leit men det kommer nok snart inn igjen håper jeg. Det kommer snart noen goodies i posten og jeg gleder meg veeeldig! Sjekk ut denne kollasjen jeg lagde. Bruk hashtagg #styleconnection på insta!Ha god samvittighet for en lazy søndag folkens ♥

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits