Instant Summer Tan

  • 18.06.2015 - 16:25

Hvordan bruke selvbruning?

Er du en av meg som synes sommeren var litt sen i år? Lav temperatur kombinert med lite sol = 0 taning. Eller kanskje du bare ikke har tålmodighet for å ligge på solsengen i flere timer? Derfor måtte jeg prøve en annen metode. Jeg har hørt mye om disse st. tropez selvbrunings produktene og tenkte å gi de en sjanse. Har aldri brukt selvbruning før haha ja... har alltid tatt solarium men synes det blir både dyrt og ikke bra for huden i videre fremtid så hvorfor ikke prøve noe annet. Jeg fant bestselgeren fra st.tropez som er en bronzing mousse. Denne er perfekt for meg siden jeg er veldig lys i huden. Denne er ikke for mørk, lett å påføre og lukter faktisk veldig godt noe som er overraskende. 

Jeg bestilte fra blivakker.no fordi her fikk du faktisk mer for pengene. Kjøpte den største flasken 240ml for sånn 530kr. Det var utsolgt over alt på vita i Oslo.  Jeg påførte etter jeg dusjet og skrubbet huden på kvelden. Litt kokosolje først for at påføringen blir mykere. La meg til å sove for at den skal få de timene til å synke inn i huden. På morningen dusjet jeg av "overlaget" eller "restene". 

Påføring og blending av selvbruning er UTROLIG viktig. Det er så lett å se når man har failet sikkelig og da ser det bare faket ut. Unngå billige merker fordi her kan du lett se oransje ut. Jeg kjøpte velvotan mitts for både kropp og ansikt for å kunne blande ut gjevnt uten skjolder, det er litt vanskelig på hender og føtter. For ansiktet som er det viktigste brukte jeg faktisk en foundation kost og blendet ekstra godt mot hodebunnen og øre området.

Dette var første laget og jeg tror jeg vil repetere samme rutine 1 gang i uken eller oftere om man ønsker en dypere farge. Endelig kan jeg gå ut og folk kan tro jeg nettopp kom fra afrika når jeg egentlig bare har brukt en flaske haha digg! Tro meg jeg var blekere.

Vil dere ha flere skjønnhetstips?

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits