Velkommen til et nytt år

  • 31.12.2014 - 14:43

Hei folkens! 

Beklager meget for lite oppdateringer i det siste det har gått i et kjør.. På fredagen kom jeg hjem fra vestlandet etter 8 timer med bilkjøring, etter jeg kom hjem var det å skifte og rett ut i selskap, kom ikke i sengs før klokken var 5! Etter en lang søvn ut på dagen bærte det av sted på jobb kl 3. Rimelig utslitt etter den dagen. Søndag dro foreldra til amsterdam og kommer hjem i dag på nyttårsaften hvor vi venter mange mange gjester på besøk. Bordet dekkes og julestjernene er på plass. Jeg har hatt overnattings besøk og vasket rommt, jobbet mandag og tirsdags før det endelig er onsdag og tid for nyttårsaften! 

Ikke heeelt ferdig med bordekkingen 

Startet dagen med en sunn salma salat min favoritt ♥


Nå skal jeg møte Vilde i byen ♥ Det er jo salg over alt! + at jeg måtte ha litt ting til nyttårsaften selvførgelig :) Snx ♥

Hva slags planer har dere for nyttårsaften ? 

 

0 kommentarer

Ting jeg ikke har tid til..

  • 26.12.2014 - 18:56

God kveld slækinger! 

Vel jeg kan være gaaaanske tålmodig til tider, men helloo det finnes grenser! Det er noen ting jeg bare ikke har tid til.. Kall meg lat men jeg har  faktisk bedre ting i livet å gjøre enn andre småting som man egentlig ikke tenker sååå mye over eller hva synes dere folkens?? Her har jeg listet opp noen ♥

1. Re opp senga, noe jeg skulle ønske jeg hadde gjort til en vane å gjøre. Rommet blir så utrolig mye finnere når man faktisk gidder å re opp, fikse putene og sengeteppet meeen  for meg som er singel så er det ikke så veldig viktig :P 

2. Å skru av pcen, ååå pcen min er så treig og jeg har aldri tid til å skru av alle programmer og vente på at den skal skru seg av så jeg bare klapper den sammen.. kanskje ikke så lurt til tider hehe ♥

3. Å Skrive en lang hyggelig melding til folk som aldri svarer eller skriver bare "ok" og ingenting mer tilbake 

4. Third-wheeling med kjærestepar, Jeg er ganske sikker på at de fleste kjenner igjen den følelsen og jeg skal si deg det er IKKE en god følelse!5. Oppdatere applikasjoner osv, jaa jeg vil egentlig bare sjekke instagram og mail osv..ikke sitte 1 time å stirre på en nedlastningsbar. 

6. Sortere sokker, burde kanskje blitt litt flinkere med det..hihi finner ikke et eneste likt sokkepar i skuffen lenger..en smule irriterende:P

7. Å knyte opp skolissen før jeg tar dem av, jeg er alltid så sulten når jeg kommer hjem at jeg bare hopper ut av skoene med engang og når jeg skal dra igjen bruker jeg ekstra lang tid på å få dem på igjen.. ops

8. Nyttårsforsetter, yes da! jeg klarer aldri å holde dem og jeg glemmer dem alltid "thumbs up" ! :) 

Sorry haha måtte bare få det ut ♥ Er du enig eller? Har jeg glemt å legge til noe? :) Har endelig kommet hjem etter en 8 timer kjøretur fra Innvik, nå skal jeg skifte og ut i selskap.

SMASK ♥

 

2 kommentarer

JULAFTEN

  • 25.12.2014 - 14:14

Goooood Jul dere! Har dere hatt en fin aften? 

Det er en tid for kjærlighet, glede og latter, men julen er ikke lik for alle. Det er store forventinger til gjester, familie og andre planleggelser. Julen bør ikke bli et bryderi, men en tid man skal kose seg og gjøre det DU har lyst til, ikke tvinges med folk du ikke trives med. Man stiller opp med alt, gir alt for å få frem stemninger som ikke lenger blir ekte. Dagen etter er alt som før, man går sin hverdag igjen. Det er ikke alltid like lett å ta valg om hvem man skal være feire hos. Alle har det ikke like lett, men vi skal være glad for det vi har. Nå som jeg har blitt eldre tenker jeg mere på å gi enn å få. Det å ikke få gaver er ingen nedtur for meg. Jeg har ALT jeg trenger. Et hus å bo i, mat på bordet + litt til. Det er flere som trenger mer omsorg enn meg.  Dette budskapet må vi føre videre i julene fremover ♥ men nok om det ! På juleaften våknet jeg opp til strålende sol som skimte over fjorden mellom fjelltoppene. Kjente røyken fra peisen og tven er klar på NRK med 3 Nøtter til Askepott. Etter en sløv time i peisstuen er det tid for å kjøre rundt i bygda for å levere julehilsner til kjente og kjære. Snart blir det mørkt og ribben er i ovnen. Folk begynner å sildre rundt på kjøkkenet mens de sikler over julematen som snart er klar. Dette er  julen i Innvik hvor bestemor og bestefar bor, må si at julen her er en hærlig aften på bygda med ekte norsk natur og andre tradisjoner. Vi gikk i kirka og nøyt et herlig måltid før gavene ble pakket opp og karamellpuddingen kom på bordet. Kvelden nærmet seg midnatt og alle var svært fornøyde :) Jeg håper dere alle har en fantastisk jul ! ♥
GOD JUL !  

0 kommentarer

London is waiting

  • 23.12.2014 - 17:10

I Januar er det tid for en real London tur, dette blir den tredje gangen og jeg har en liten tradisjon hvor jeg og venner drar hvert år til London for å få en perfekt start på det nye året. Selvførgelig skal vi ikke glemme selveste januarsalget. Gale damer som brenner for å bruke opp de siste kronene etter det store julegave kjøpet. Denne gangen blir det opphold fra mandag til torsdag så vi slipper alle turistene, det skal bli deilig! Jeg kommer til å oppdatere underveis når vi er der, selv om jeg har en følelse på at jeg kommer til å bli litt busy.. men vi skal heller ikke glemme at i morgen er det Julaften! Har gått i et kjør nå de siste dagene med familien osv men skal prøve å få til flere innlegg. Skal ta litt bilder imorgen!:)  

1 kommentar

PURSE LOVE

  • 19.12.2014 - 15:46

Om jeg ønsker meg ny veske???? JA! haha.. ja jeg kan vel si at jeg ønsker meg en ny veske siden min MichaelKors hamilton tote virkelig har fått gjennomgått. Den har begynt å miste "piffen"  og henger litt slapt og uformet  grunnet alt det tunge jeg har hatt oppi der. Neste gang jeg får en veske skal jeg ta mye bedre vare på den! Tenkte å vise litt vesketrend nå fortiden og hva folk virkelig sikler etter. De er så utrolig lekre men dyre så det blir nok ikke kjøpt med det første men det er vel lov å dagdrømme litt? 

YSL  Saint Laurent Classic Monogram Tassel Satchel 

 

 

Prada Black Saffiano

 Saint Laurent Sac du jour

Veskenes gudinne - Hermes birkin 

Spell - Antique brown bag "dreamweaver"

Tenkte å vise dere romme mitt i morgen, har brukt 3 måneder på å male, kjøpe og bygge opp møbler. Kan så og si at ALT er nytt. Det trengtes virkelig en oppgradering så blir vel et innlegg om det snart :) Ellers så er jeg endel busy i helgen med forbredelser til jul og på søndag reiser jeg til vestlandet "stryn" for å feire jul med resten av familien. Derfor prøver jeg å lage ferdig et par innlegg nå siden neste uke kommer til å bli hektisk.

Men hvilken veske craver du?

Blogges ♥

0 kommentarer

Gypsy Queen

  • 19.12.2014 - 12:43

Hei folkens! Hvordan går det nå rundt juletider? Har dere fått kjøpt ferdig julegavene? Snart ringer juleklokkene for fult og endelig kan snart det nye året begynne! men jeg tenkte å avbryte hverdagen din litt med et innlegg nå i lunsjen for å inspirere dere litt :) Jeg har alltid hatt en ting for gypsy vintage inspirert stil. Jeg elsker antikke gjenstander som ikke er masse produsert. Ting som er håndlaget og laget spesielt, altså at det er noe som ikke alle andre har noe unikt. Jeg har 3 favoritt "merker" eller butikker som selger fantastiske vintage klær og smykker. De er litt dyre men jeg ville heller gitt litt ekstra for noe helt spesielt og unikt enn å kjøpe masse billige klær med dårlig kvalitet som blir ødelagt med engang, eller hva folkens? :) Hvordan jeg fant disse butikkene er et mysterium, men etter prating med venner og endel research på nettet så er det utrolig hva man finner! Disse butikkene er faktisk svært populære rundt om i verden og er brukt av flere kjente ansikt så håper dere også kan bli litt inspirert til en ny stil i sommer :)

-Val&Stone              http://instagram.com/valandstone/?modal=true

Er ei dame som lager smykke til deg ettersom hva du ønsker. Hun har instagram hvor du kan følge hun. Hun tar imot bestillinger men er usikker på prisen ettersom hvor lang tid det tar å lage de og hvor mye material som skal til. Elsker stilen og hun er super flink, hun lager virkelig ting helt etter din personlighet men hun bruker litt av det samme temaet i hvert smykke. 

-Spell and the gypsy collective                  http://shop.spelldesigns.com/

Er fra Australia og selger kanskje verdens vakreste skinn vesker. Jeg selv er eier av en Antique Brown Dreamweaver bag som jeg bruker ofte. Bildet av baggen ser du på bildet fra midten til venstre. Klærne er inspirert av ødeland, gamle skatter og barneminner, søstrene som designer og jobber i Byron Bay design studio samler sin indre gypsy spirit for å lage de beste kvalitets klærne. 

-Free people  Boheme clothing:          freepeople.com

Klær veldig populært rundt om i verden spesielt de "Varmere" landene. Første butikken deres ble åpnet våren 2002 i New Jersey, Paramus. Nettsiden deres har gjort stor suksess med shoppere fra hele verden som er ute etter det lille ekstra.Har du hørt om disse butikkene før?
 

 

0 kommentarer

CRAVING SUMMER

  • 18.12.2014 - 13:10

ååå som jeg savner sommeren! Festivaler, grilling i parken, is i solen, varmen og ikke minst å kunne bare gå ut døren i en singlet, shorts og flippers. Har sååå lyst til å reise til et varmt land, tror ikke jeg er skapt for å leve i et så kaldt land haha.. men men :) får vel bare nyte snøen, man kan jo ikke gjøre så mye mer enn å drømme seg bort med gamle bilder fra sommeren. Snø er jo egentlig ganske fint, men sommeren er alltid nummer 1 for meg! Burde kanskje begynne å planlegge planer for sommerferien:) 


2 kommentarer

Om my wish list

  • 16.12.2014 - 21:27

Er det noe som en hver kvinne burde ha så er det disse skjønnhetene. Disse skulle gjerne hatt en plass hos meg, kanskje det blir en pakke på meg selv i år fra London. Hva annet er det folk ønsker seg i år? Skriv gjerne i kommentarfelte! Gavetips har jeg alltid bruk for :)  

                 Micheal Kors watch                                                               Polaroid Camera 

                                      

Baseball jacket fra Maison Scotch & Soda
Rettetang   

Hva ønsker du deg?

0 kommentarer

LAZY GREY DAYS

  • 15.12.2014 - 18:33

Noen andre som er i winter mood? Kulde, mørkt og tåke dag etter dag.. En tid man kan drømme seg bort og tenke på alle de stedene man vil dra. Vinters tiden er fylt med jul og glede, men den er også fylt med dype tanker. Det er en slik årstid man tenker over hvor forskjellig verden er og man vil oppleve mest mulig av den. Selv om det kan være skummelt å oppleve det ukjente er det også masse opplevelser man vil huske for alltid, ting man kanskje aldri vil få gjort. Man kan alltid si til seg selv, hva er det verste som kan skje? Jeg har selv reist en del rundt i verden og kan med hånda på hjerte si at jeg har aldri følt meg mer lykkelig. Selvførgelig var det rart å reise helt alene til andre siden av kloden uten å vite hva som var i vente. Jeg var redd jeg skulle få hjemmelengsel. Men tanken på alt det jeg skal oppleve og alle de fantastiske menneskene jeg har møtt har gjort meg til en person som elsker å utforske og tørre å ta sjanser. I  Norge føler jeg meg innelåst, hvor muligheter er begrenset. Jeg er lei av Norge rett og slett, jeg vil ha en spennende hverdag.  Jeg vil reise verden rundt

 Kygo - Firestone

 

1 kommentar
  • Eldre innlegg
hits