France Nice & Cannes

  • 05.03.2015 - 11:22

Nå folkens er det snart påske! 

I fjor leiet familien og jeg en stor villa i Saint-Tropez i Frankrike. Vi var til sammen 8 stykker..så plass måtte vi ha. Villaen var såå idyllisk, port med vei opp til huset, garasje, stor hage, treningsrom og ikke minst stort basseng. Det var alt for kaldt når vi var der så bading ble det ikke på meg ihvertfall hoho Ikke minst var vi innom Cannes som der filmfestivalen er og det var utrolig kult å se. HELE promenaden var jo fylt med bare luksus butikker som "dior, channel osv.." for at kjendisene skulle få shoppet litt fransk Couture mens de var på festival haha.. for et liv! Må dra dit når festival de cannes faktisk er.Måtte også prøve toalettene på Le Negresco hotel altså HELLOO det hotellet der er helt sykt. Kanskje et av verdens mest luksuriøse hotell egentlig veldig rart at vi fikk lov til å traske rundt der tror ikke det er åpent for folk som ikke bor der. Det var vakter over alt!

Spiste alt for mye god mat der nede.. det skal jeg love deg. Da gikk det i baguetter og makroner every morning♥

Ble litt shopping så klart. Har du vært i frankrike isåfall hvor? Frankrike er et utrolig fint land og vil sååå dra til Paris engang, har du vært i Paris? Har dere noen ideer om hva man kan gjøre i Frankrike? 

Vi snakkes igjen snart  ♥

0 kommentarer

QnA

  • 04.03.2015 - 12:26

Hvor gammel er du?

Jeg er født 29 september 1995, altså jeg er 19 ♥

Hvilket kamera tar du bildene dine med?

Jeg bruker et Sony A33 speilreflekskamera, men nå skal jeg faktisk skaffe meg Canon 700D!

Hva er det beste du vet?

Å reise ! Enten en herlig storby feire med masse shopping eller varm eslappe dager på strand ♥

Beste Tv-serier?

Hmm.... jeg elsker spenning! Har sett masse forskjellig. Anbefaler disse på det sterkeste:  Prison Break, Breaking bad, Gossip Girl, Vampire Diaries, Game of Thrones, Orange is the new black og True blood

Kjæledyr?

Jeg hadde en nydelig bull terrier med navn Laura i 10år. Hun var helt fantastisk men ble borte fra oss sommer 2014. Hun ser kanskje skummel ut men hun var virkelig en kosegris og pyse. Vannskrekk, høydeskrekk, doktorskrekk og hatet kulden ♥ 


Vil du ha tattovering? 

Jaaaa har kjempe lyst på, men har aldri tid til å finne ut hva jeg vil ha eller å planlegge tid. Broren min er tattoo artist så jeg kan lett komme til han en helg. Har tenkt til å kanskje ta en detaljert rose på skulderen forsatt litt usikker. Føler at man burde ta noe lite første gangen? Hvordan er det å bo i oslo?

Helt greit faktisk, kunne ikke tenkt meg å bo noen andre steder i norge. Storby er definitivt noe jeg må ha. Jeg trenger at det skjer mye rundt meg. Hadde selvførgelig vært gøy å flytte til utlandet engang ♥ England eller usa.

Hvilken konserter har du vært på?

Jeg elsker konserter! egentlig alt som har med musikk og show å gjøre ♥ Har vært på Madonna, Lady Gaga, Miley Cyrus og snart skal jeg på Katy Perry, Nicki Minaj og Calvin Harris ♥ Beste hittil har nok vært Lady gaga sitt Artpop ball. Hun er jo show dama nr 1! Har veldig lyst til å se Rihanna next ♥

Sommer eller vinter?

Sommer ! Haha..tror de fleste vet det nå 

Favoritt mat?

Elsker sashimi eller Panang Gai ♥ Er mest på den eksotiske siden 

Til dessert Sitron terte eller en real Ben&Jerrys Half Baked! Ofte om sommeren sitter jeg og venner i parken mens vi gafler i oss en bøtte med is! HELLO går det an liksom..  

Hva sparer du til nå?

Hmmm spare og spare...haha vil egentlig bare ha ALT, men tenker å kanskje spare til en macbook air siden min gamle macbook pro er nå snart 5-6 år gammel! Så den begynner å bli litt sliten og treig. Ellers så sparer jeg til leilighet og ferie. Holder på med lappen. Om du har lappen eller skal ta den del gjerne din opplevelse eller tanker rundt det. Tar alle tips jeg kan få!

Hva slags sminke bruker du?

Jeg bruker mest bare det "basic" stuff. Foundation, pudder, solpudder, blush, fikser øyenbryn og lepper. Det er egentlig det meste etter at jeg fikk V extenstions. Sparer så mye mer tid! Å en splash av parfyme fra Victorias Secret "Scandalous" eller mitt forslag å bruke rollerball avbildet til høyere. Lettere å påføre hvor man vil og lett å ta med over alt. Stor fan av Bobbi Brown, anbefaler de produktene. 


Det var et par spørsmål om meg ♥ Håper det var fint og gøy å lese. Kommer gjerne med flere slike svar på spørsmål jeg får. Håper dere hadde en fin helg

Snakkes! ♥

 

1 kommentar
  • Eldre innlegg
hits