City of MakaMaka

  • 07.04.2015 - 21:13

Kommer med noen bilder fra Barcelona. Jeg er hjemme i Norge nå og skal skrive litt om de siste dagene der. Det gikk bare så utrolig fort! Var så utrolig deilig å stikke føttene i sanda og kjenne sola steke. Vi kjøpte med noen drinker fra butikken og slo oss ned på stranda mens vi spilte musikk og folk rundt begynte å danse. Det gikk konstant selgere på stranda som skulle prøve å selge oss en "ikke så fristende" mojito og stranda ble bare mer og mer tettere ettersom tiden gikk. Herlig stemning med solnedgang og det hele! 


Sagrada de familia for en kirke. En av barcelonas største landemerker. Så stor og enda ikke ferdig før om flere år. Spirene skal helt opp til skyene visst nok. Nei nå savner jeg virkelig gode måltid med masse tapas, cava på terrasen i et eksotisk mljø. Må bestille ny ferie nååå!

Klem og klem til dere ♥

 

1 kommentar

A day at the beach

  • 28.03.2015 - 19:29

VEL? Bildene sier alt.. Sol, varme, sand mellom tærne og en øl i hånden. Livet er ikke gærent og jeg klager ikke et snev. Har trasket rundt i hele by sentrum og snakket med mange hyggelig og morsome mennesker. Til sene kvelder med drinker og livlige, ivrige by mennesker. Det er faktisk kjølig med engang sola er nede så varme klær var lurt at jeg tok med, er tross alt vår og full vinter hjemme. Merker at jeg spiser så utrolige mye mat her nede. Både av alkohol og andre usunnheter hjelpes..men det er jo ferie!

Jeg vil takke for alle fine kommentarer og for at du følger meg. Setter veldig stor pris på det. Er veldig hyggelig å se at folk liker innleggene. Jeg bruker faktisk flere timer på enkelte innlegg for at dere skal kunne nyte bra bilder med både historie og kvalitet. Dere gjør at jeg får mere motivasjon for å lage ENDA kulere innlegg! Tuuuusen takk♥

Hvordan har dagen din vært?  Liker du slike innlegg? Hva vil dere se mer av?

KLEM KLEM ♥

5 kommentarer

BARCELONA

  • 26.03.2015 - 23:48

Endelig er jeg framme i solfylte spania!

ÅÅÅ nå ble jeg LITT irritert..Hadde nettopp skrevet nesten en hel SIDE om hva jeg har gjort de to siste dagene men så klarte hele nettsiden å klikke. Alt ble borte.. klokken begynner å bli mye og er rimelige sliten nå så skriver litt mere utfyllene imorgen ♥

For å oppsummere. I går etter en slitsom reise med mellomlandinger og det hele sjekket vi inn på et sentralt hotel ved navn Petit Palace mitt i Barcelona sentrum. Kjempe bra sted, så i dag våknet vi tidlig dro koffertene inn til en leilighet vi har leiet for resten av familien som skulle komme i morgen før flybillettene ble kansellert pågrunn av snøkaoset hjemme..Hmm er det sååå mye forsinkelser jaja. Håper dere har det bra uansett og ikke blir helt ned snødd. 

Sjekk ut disse bildene fra den fantastiske mathallen vi gikk helt amok på. Kjøleskapet ble fult og jeg ble mett! Innkjøps innlegg kommer snart fra første dagen ♥


Hva skal du i påsken? Håper det går bra der hjemme i snøværet

Klem fra sola og meg!

3 kommentarer

Springbreak Bitchesss!!

  • 13.03.2015 - 23:15

Jaaa du hørte riktig! Det er tid for springbreak.. hvertfall for noen. Den tiden av året hvor alle gleder seg til sommer og sol hvor man drar til himmelen av en party by og fester dag og natt for å slå seg løs fra det harde studielivet. Det er ikke gærent om du virkelig vil oppleve noe nytt, spennede og vilt! Cancun er kanskje det mest populære stedet å dra. Det ser virkelig ut som verdens "vakreste" sted om du er eventyrlysten.1 kommentar

France Nice & Cannes

  • 05.03.2015 - 11:22

Nå folkens er det snart påske! 

Tenkte å dele med dere hva jeg gjorde i påsken i fjor. Vi leiet en stor villa i Saint-Tropez i Frankrike. Vi var til sammen 8 stykker..så plass måtte vi ha. Villaen var såå idyllisk, port med vei opp til huset, garasje, stor hage, treningsrom og ikke minst stort basseng. Det var alt for kaldt når vi var der så bading ble det ikke på meg ihvertfall hoho Ikke minst var vi innom Cannes som der filmfestivalen er og det var utrolig kult å se. HELE promenaden var jo fylt med bare luksus butikker som "dior, channel osv.." for at kjendisene skulle få shoppet litt fransk Couture mens de var på festival haha.. for et liv! Må dra dit når festival de cannes faktisk er. Utenom det så dro vi må mange fine utflukter. Vi hadde en liten bil vi fiste rundt i og besøkte mange lokale gårder og små byer for å føle ordentlig fransk kultur i provence. Vi så vindrue gårder og hvordan de laget vin og ost osv. Vi var med på markeder hvor de solgte alt mulig rart. For å konkluderer da så var det en herlig tur og man fikk oppleve mange forskjellig miljøer.

Kunne tenkt meg å bo her for alltid!  eller sommerhus hadde jo også vært flott  ♥ 

Måtte også prøve toalettene på Le Negresco hotel altså HELLOO det hotellet der er helt sykt. Kanskje et av verdens mest luksuriøse hotell egentlig veldig rart at vi fikk lov til å traske rundt der tror ikke det er åpent for folk som ikke bor der. Det var vakter over alt!

Spiste alt for mye god mat der nede.. det skal jeg love deg. Da gikk det i baguetter og makroner every morning♥

Ble litt shopping så klart. Har du vært i frankrike isåfall hvor? Frankrike er et utrolig fint land og vil sååå dra til Paris engang, har du vært i Paris? Har dere noen ideer om hva man kan gjøre i Frankrike? 

Vi snakkes igjen snart  ♥

1 kommentar
  • Eldre innlegg
hits