Deksel heaven

  • 12.03.2015 - 16:05

Er det noe jeg elsker så er det deksler

Det gjør så mye mer med mobilen din. Personlighet og inspirasjonen kommer frem, favoritt steder hvor jeg kjøper deksler er jo ofte ebay. Veldig billig og du finner så mange mønstre! En annen side som goheadcase.com å de har mye stilig deksler til alle mobiler og du kan lage din egen. Her er noen av de jeg har kjøpt. 


3 kommentarer

Paradise Paradise Paradise....

  • 10.03.2015 - 12:29

Trodde ALDRI jeg skulle skrive om dette men det er jo et interessant tema. Var det noen som så på Galskapens hotell i går? Yepp I går var den offisielle premieren på dette beryktede showet som har fått mye ris og litt ros.  Mange unge satt klistret til skjermen i går hmm? Jeg kan innrømme at jeg ser på det av og til men jeg lurer på hva som gjør at vi bare MÅ se på det. Er det fordi vi synes det er gøy å se folk dumme seg ut? Å se hvordan folk oppfører seg rundt hverandre i både fulle og edru tilstander? Eller hvordan de håndtrer stressfulle situasjoner? Hmm det er ikke godt å si men populært har det nå blitt.  Det som bekymrer meg er hvor stor påvirkning det har på folk. Altså her handler ALT om hvor perfekt man er og må være for å kunne "passe" inn i gruppen. Selvførgelig programmet er jo laget for å skape litt øyesnadder men det kan jo bli litt too much hvertfall når man blir sååå høy på pæra, men som sagt om jeg ikke liker det så trenger jeg jo heller ikke å se på det. Det er bare rart å se hvordan mennesker oppfører seg med engang kameraene er på. Men..Men.. det er jo et utrolig fint sted og jeg kan forstå at man drømme seg litt vekk i paradiset og gjør ting man kanskje ikke hadde trodd man skulle gjøre. Det blir jo litt show eller hva?  Kan du tenke deg hvordan det er å være der når det ikke er under innspilling?

Hva synes dere om dette reality programmet? Ville du meldt deg på? Ser du på det?  Har det godt for langt? Hva ønsker du å se mer av?♥

 

2 kommentarer

Caiseys fucking cupcakes..

  • 25.02.2015 - 11:48

Nevnte jeg på turen min at jeg var innom kanskje verdens mest ROSA butikk???

Ikke er den bare rosa...men det handler faktisk om cupcakes SØTE cupcakes! Hello bare sjekk ut de bildene da, var jo umulig å IKKE ta bilder her inne. Gikk å trasket i Huntington beach da jeg kom over denne lille sjappa. Casey´s Cupcakes ja du fortjener en applaus bank i bordet. Ikke nok med at jeg fant ut etter hvert at de var vinner av den bekjente "Cupcake Wars" serien som du ser på TVen sånn av og til når du sitter å muncher litt mat etter jobb og du er dødsulten på noe sukkersøtt. Jeg tenker bare hvor mye rart de klarer å finne på med de dere cupcaksene, alt så jeg er ikke sååå sabla fan av disse "puffy" kakene utenom at de ser super bra ut sånn visuelt sett. Blir vel mest brukt til dekor og pynt enn å faktisk blir spise fordi jeg lover deg cupcakes er IKKE lett å spise.. og det ser ikke det minste flaterende ut haha.. snakker fra erfaring her alt så neinei fyyy nok om det. NYT disse rosa bildene ♥

Her snakker vi branding fra topp til tå! Logoen printet på alt mulig rosa for at du skal huske dem resten av livet når du går ut den døren med en stor cupcake i hånden, smilende mot deg med en prislapp på $10. Dette var en opplevelse i seg selv og ikke minst betjeningen. Her snakker vi også fantastiske rosa menn som hjelper deg å designe cupkaken din, for et søtt liv!

Prates igjen snart beste lesere ♥

1 kommentar

Pastell til sommeren?

  • 22.02.2015 - 16:35

YES please!

Junkyard har fått inn endel fint fortiden.. tok en titt her om dagen og fant mye stilig av pastell som passer perfekt til våren og sommeren. Har virkelig lyst til å slutte med alle de triste mørke klesplaggene til å gå over til noe mer fargerikt. Det gjør noe med personligheten, man er seg selv og man blir mer kreativ man følger ikke bare saueflokken fordi man er redd for å være annerledes. Å kunne skille seg ut er bra! Det holder deg både ung og fresh. Folkens.. ta nå en goood titt på disse streetwear plaggene og stikk gjerne innom min instagram @ClassyDroll for enda mer fargerikt øyesnadder!
1. HER  2. HER 3. HER 4. HER 5. HER  6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13.  HER  14. HER  15. HER 16. HER 17. HER

Synes de har fått inn fine kolleksjoner med en bra farge combo + at de har masse bra utvalg av tilbehør i alle mulige farger du kan tenke deg . Er så DIGG å skli i en heldress om sommeren. Tror det blir å bestille nye sneakers og en jakke med lyse bukser for en perfekt match!  HJELP...bankkortet ligger å griner i lommeboka mi nå! herregud...meg, kler og bankkort er ikke en bra match. Innlegget er ikke sponset er bare stooor fan av klærne deres.

Vil dere ha flere slike kleskollasjer?

Masse Klemmer ♥
 

8 kommentarer

Verdens største festival Tommorowland!

  • 18.02.2015 - 10:35

Welcome to dream world♥

Er du glad i festival livet så er dette virkelig noe for deg altså, er det noe jeg skal på så er det Tomorrowland ! Det har blitt et av verdens største musikkfestivaler og holder sted i Belgia. Billettene blir solgt ut i løpet av få timer.. og festivalen varer over en helg, får litt russetid vibes av dette haha! Festivaler er noe for seg selv folkens.. og jeg tror alle en gang i livet må dra på slike festivaler bare for å nyte miljøet, musikken, menneskene og bare kunne slippe seg løs. Stemningen er så fantastisk at alle egentlig gir langt F i hvem du er eller hva du er, alle er der for å ha det gøy! Her skaper man minner for livet! Her har dere noen minnefulle bilder fra festivalen, klikk for å se video og musikk mens du scroller nedover ♥ 
Tenkte å vise dere flere populære og herlige festivaler rundt om i verden, finnes så mange bra steder som mange ikke vet om, så du får bare følge med videre :) De er dessvere utsolgt for i år men neste år skal jeg fanken meg sitte boltret forran skjermen for å få tak i meg et par billetter altså, jeg skal telle hvert minutt før salgsstart.. nei vettu meg hva! take me to wonderland tomorrow ♥

KLEM KLEM

3 kommentarer

PURSE LOVE

  • 19.12.2014 - 15:46

Om jeg ønsker meg ny veske???? JA! haha.. ja jeg kan vel si at jeg ønsker meg en ny veske siden min MichaelKors hamilton tote virkelig har fått gjennomgått. Den har begynt å miste "piffen"  og henger litt slapt og uformet  grunnet alt det tunge jeg har hatt oppi der. Neste gang jeg får en veske skal jeg ta mye bedre vare på den! Tenkte å vise litt vesketrend nå fortiden og hva folk virkelig sikler etter. De er så utrolig lekre men dyre så det blir nok ikke kjøpt med det første men det er vel lov å dagdrømme litt? 

YSL  Saint Laurent Classic Monogram Tassel Satchel 

 

 

Prada Black Saffiano

 Saint Laurent Sac du jour

Veskenes gudinne - Hermes birkin 

Spell - Antique brown bag "dreamweaver"

Tenkte å vise dere romme mitt i morgen, har brukt 3 måneder på å male, kjøpe og bygge opp møbler. Kan så og si at ALT er nytt. Det trengtes virkelig en oppgradering så blir vel et innlegg om det snart :) Ellers så er jeg endel busy i helgen med forbredelser til jul og på søndag reiser jeg til vestlandet "stryn" for å feire jul med resten av familien. Derfor prøver jeg å lage ferdig et par innlegg nå siden neste uke kommer til å bli hektisk.

Men hvilken veske craver du?

Blogges ♥

0 kommentarer

Gypsy Queen

  • 19.12.2014 - 12:43

Hei folkens! Hvordan går det nå rundt juletider? Har dere fått kjøpt ferdig julegavene? Snart ringer juleklokkene for fult og endelig kan snart det nye året begynne! men jeg tenkte å avbryte hverdagen din litt med et innlegg nå i lunsjen for å inspirere dere litt :) Jeg har alltid hatt en ting for gypsy vintage inspirert stil. Jeg elsker antikke gjenstander som ikke er masse produsert. Ting som er håndlaget og laget spesielt, altså at det er noe som ikke alle andre har noe unikt. Jeg har 3 favoritt "merker" eller butikker som selger fantastiske vintage klær og smykker. De er litt dyre men jeg ville heller gitt litt ekstra for noe helt spesielt og unikt enn å kjøpe masse billige klær med dårlig kvalitet som blir ødelagt med engang, eller hva folkens? :) Hvordan jeg fant disse butikkene er et mysterium, men etter prating med venner og endel research på nettet så er det utrolig hva man finner! Disse butikkene er faktisk svært populære rundt om i verden og er brukt av flere kjente ansikt så håper dere også kan bli litt inspirert til en ny stil i sommer :)

-Val&Stone              http://instagram.com/valandstone/?modal=true

Er ei dame som lager smykke til deg ettersom hva du ønsker. Hun har instagram hvor du kan følge hun. Hun tar imot bestillinger men er usikker på prisen ettersom hvor lang tid det tar å lage de og hvor mye material som skal til. Elsker stilen og hun er super flink, hun lager virkelig ting helt etter din personlighet men hun bruker litt av det samme temaet i hvert smykke. 

-Spell and the gypsy collective                  http://shop.spelldesigns.com/

Er fra Australia og selger kanskje verdens vakreste skinn vesker. Jeg selv er eier av en Antique Brown Dreamweaver bag som jeg bruker ofte. Bildet av baggen ser du på bildet fra midten til venstre. Klærne er inspirert av ødeland, gamle skatter og barneminner, søstrene som designer og jobber i Byron Bay design studio samler sin indre gypsy spirit for å lage de beste kvalitets klærne. 

-Free people  Boheme clothing:          freepeople.com

Klær veldig populært rundt om i verden spesielt de "Varmere" landene. Første butikken deres ble åpnet våren 2002 i New Jersey, Paramus. Nettsiden deres har gjort stor suksess med shoppere fra hele verden som er ute etter det lille ekstra.Har du hørt om disse butikkene før?
 

 

0 kommentarer
  • Eldre innlegg
hits